În curs de procesare...
   
Autentificare sau Înregistrați-vă
   
Coșul este gol   Coșul este gol
 
CARUCIOR 6 SERTARE / 177 UNELTE PE ROTI

599.00 

 

Despre noi

Bine aţi venit .

 

Firma noastră importă scule de calitate premium: STAHLWILLE si BAHCO cu garanţie  nelimitată pentru orice defect de material sau de manufacturare, la preţuri cu adaosuri minime. Clienţii noştrii beneficiază astfel de cel mai bun preţ pentru calitatea oferită. Pune de asemenea la dispoziţia clienţilor experienţa de mai bine de 10 ani în vânzarea sculelor de mană. Nu facem niciodată un secret în privinţa ţarii unde au fost fabricate sculele, care în multe cazuri este alta decat  ţara de unde se importă.

Oferim acces la acţiunile promoţionale ale partenerilor noştrii externi, reducerile de preţ fiind întotdeauna foarte consistente.

În afară de scule de calitate premium, avem deschisă şi o linie de import cu scule de nivel mediu care reprezintă o variantă convenabilă.

În completare la gama de scule de mană oferim scule pneumatice  CHICAGO PNEUMATICS, scule electrice BOSCH şi MAKITA, precum şi echipamente uşoare de service auto, cum ar fi macarale tip “girafă ” cricuri, recuperatoare de ulei MEC LUBE si echipamente de specifice reparatiilor din service-urile auto, cum sunt: BANCURI DE TESTARE ALTERNATOARE SI ELECTROMOTOARE, BANCURI DE TESTARE SISTEME DE INJECTIE, APARATE DE SERVICE PTR SISTEMELE DE AER CONDITIONAT, etc.

Un compartiment special din firmă este specializat pentru vânzarea sculelor de telecomunicaţii, de la furnizorul TECHNI-TOOL.

Pentru noi o vânzare bună este cea la care clientul este mulţumit ca are la un preţ corect exact ceea ce are nevoie. În sensul acesta puteţi conta pe consilierea specialiştilor noştri. Puteţi cu ajutorul lor să eficientizaţi costurile, să structuraţi necesarul de scule şi echipamente .Vă oferim tot sprijinul pentru  ca afacerea dumneavoastră să fie de succes.

 

Noi Recomandăm

Toate prețurile sunt exprimate în euro și nu includ TVA și transport.

Preţurile afişate sunt valabile în limita stocului disponibil

Comenzi directe

Comenzi directe pentru persoane fizice si juridice la telefon: +40 723584532 sau e-mail office@ikeda.ro